ETA Calderon II 1134.90010 + predĺžená záruka na výhrevné teleso 3 roky po registrácii

Neohodnotené
Značka: ETA
€99 –16 %
ETA Calderon II 1134.90010  + predĺžená záruka na výhrevné teleso 3 roky po registrácii
€99 –16 % €82,88 €69,07 bez DPH
Expedícia 1-2 pracovné dni (1 ks)
Možnosti doručenia

Parný hrniec ETA Calderon II o kapacite 11 l, 2 transparentnými nádobami na varenie, 6 prednastavenými automatickými programami, príkon

Detailné informácie

Podrobný popis

S parným hrncom ETA Calderon II s 2 transparentnými nádobami na varenie o celkovej kapacite 11 l si užijete zdravý spôsob varenia. Tento parný hrniec vám ušetrí nielen čas, ale zachová vám aj pri varení dôležité živiny a vitamíny v potravinách, ktoré sú pre naše telo veľmi podstatnou zložkou v strave.

V ETA Calderon II je miska na varenie ryže alebo si môžete uvariť dokonca vajce . Veľkou výhodou hrnca je možnosť rozdeliť pomocou priehradiek obe nádoby na dve samostatné zóny varenia , kde si nastavíte dva rôzne časy a menu na prípravu rôznych pokrmov v jeden moment.

 

Chytré funkcie

S ukazovateľom hladiny vody budete mať vždy prehľad o doplnení vody, ktorú ľahko a bezpečne nalejete z vonkajšej strany hrnca. Kondenzovaná vodná para je zachytávaná do integrovanej misky na odkvapkávanie. Na veľkom LCD displeji si zvolíte zo 6 automatických programov , s pomocou ktorých je možné si pripraviť zeleninu, mäso, ryby, kura, vajíčka, ryžu a pod. Samozrejme si môžete nastaviť časovač až do 99 minút a v pokoji si ísť napríklad upratať domácnosť alebo prečítať knižku.

Ďalšou z funkcií je udržovanie teploty po dobu 20 minút , ktorú určite oceníte v prípade, ak vám na obed alebo na večeru meškajú hostia a vy chcete mať stále teplé jedlo.

 

Praktický a skladný

Jeho zostavenie je veľmi rýchle a ľahké. Príprava jedál v parnom hrnci je ako jednoduchá, tak aj rýchla. Vďaka dostatočnému príkonu 1800 W začína vývin pary už po 30 sekundách od zapnutia spotrebiča. ETA Calderon II je sprevádzaný pri svojej prevádzke zvukovou signalizáciou a po skončení varenia sa automaticky vypne sám. Nádoby nezaberú veľa miesta, pretože je možné ich jednoducho poskladať do seba.

Predĺžená záruka

Na výhrevné teleso parného hrnca ETA Calderon II sa vzťahuje bezplatná služba Predĺžená záruka. Po registrácii sa tak záruka na výhrevné teleso hrnca predĺži na 3 roky. Predĺženú záruku si zaregistrujte TU .

 

Technické parametre:

  • Časovač/minútka áno
  • Displej LCD
  • Ukazovateľ množstva vody Áno
  • Príkon 1800 W
  • Počet varných nádob 2
  • Varenie ryže Áno
  • Držiak na varenie vajec Áno
  • Objem parného hrnca 11 l

Dodatočné parametre

Kategória: Parné hrnce
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 4.05

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: