ETA Blendic II Smart 4011 90041

3 ROKY ZÁRUKA
Neohodnotené
Značka: ETA
€33,90 €28,25 bez DPH
Ihneď k odoslaniu (1 ks)
Môžeme doručiť do:
19.4.2024
Možnosti doručenia

Výkonný stolný mixér s prenosnou fľašou pre pohodlnú prípravu smoothie, letných drinkov i detských výživ

eta-3-roky

Detailné informácie

Podrobný popis

S praktickým a výkonným mixérom ETA Blendic Team II si pohodlne pripravíte ako výživné smoothie a večerné koktejly, tak aj detské výživy či pesta. Vďaka vysokej rýchlosti až 21 000 otáčok za minútu sa vytúženého výsledku dočkáte dokonca počas niekoľkých málo chvíľ.

Kvalitný štvorramenný nôž z odolného nerezu sa postará o perfektnú konzistenciu a zároveň zachová v nápoji maximálne množstvo chuti a zdraviu prospešných látok. V horúcich letných dňoch sa nezľakne ani prípravy ľadovej triešte, ktorú vykúzli z vody a pár kostiek ľadu. Dospelé zase určite poteší ľadová káva.

Nech vás sila sprevádza

Smoothie, proteínový nápoj alebo iný, živinami nabitý koktail si môžete vychutnať v pohodlí domova alebo si ho vziať kamkoľvek so sebou. Nádoby na mixovanie totiž zároveň slúžia ako prenosné fľaše – jednoducho ich odoberiete z mixéra a skrutkovacie mixovacie nože nahradíte viečkom.

V balení nájdete fľašu s objemom 500 ml s tesniacim viečkom, ktoré je navyše opatrené uzatvárateľným pítkom. Vďaka slim prevedeniu sa fľaše zmestia do priehradky v chladničke a držiaka na bicykli či v aute.

Nádoba je vyrobená z vysoko odolného a zdravotne nezávadného materiálu.

Univerzálne využitie

Stolový mixér ETA Blendic Team II využijete naozaj pri akejkoľvek príležitosti. Nech si po náročnom tréningu potrebujete dať svoj proteínový nápoj, deťom pripraviť zdravú výživu z domácich surovín, v lete sa osviežiť našľahanú ľadovou kávou alebo si radšej večer s priateľmi chcete dať miešaný koktail, bude vám vždy po ruke.

Rovnako ako jeho obsluha, je veľmi jednoduché aj jeho zostavenie a údržba. Vďaka automatickému programu s pulzováním si navyše nemusíte robiť starosti ani so zložitým nastavovaním – dokonalé smoothie umixuje za vás. Z bezpečnostných dôvodov sa po minúte automaticky vypne, aby nedochádzalo k prehrievaniu prístroja. Ak však naozaj nechcete strácať čas, využite funkciu PULSE pre okamžitý maximálny výkon.

Okrem automatického vypnutia sa o vaše bezpečie stará aj poistka proti nesprávnemu zostavenie a protišmykové nožičky, ktoré zvyšujú stabilitu mixéra na pracovnej ploche.

Povrch je ľahko umývateľný a vďaka nízkej hmotnosti (len 3 kg) sa s celým spotrebičom jednoducho manipuluje.

Predĺžená záruka

Záruku na motor mixéra ETA Blendic Premium II vám zadarmo predĺžime na 3 roky – stačí vyplniť registračný formulár. Bezplatnú službu Predĺženej záruky si registrujte TU.

Technické parametre:

Nezaradené:
Príkon mixéra: 1200
Objem hlavnej nádoby: 0.5
Počet rýchlostí: 1
Pulzný spínač: áno
Materiál nádoby: plast
Funkcie, príslušenstvo: drvenie ľadu, mixovanie
Zdroj energie: sieťový

Rozmery produktu:
Šírka: 15.5 cm
Výška: 35.5 cm
Hĺbka: 16.5 cm
Hmotnosť: 2.28 kg

Rozmery balíka:
Šírka: 30 cm
Výška: 27.5 cm
Hĺbka: 19.5 cm
Hmotnosť: 2.68 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Smoothie
Záruka: 2 roky
Váha (kg) - netto bez obalu: 2.68
Výška (mm): 355
Šírka (mm): 155
Váha (kg) s obalom: 2.28
Hĺbka (mm): 165
Výška s obalom (mm): 275
Hĺbka s obalom (mm): 195
Šírka s obalom (mm): 300
Hmotnosť: 2.68

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: