Vákuovacie fólie G21 vrecká 20 x 30 cm 100 ks

Neohodnotené
Značka: G21
€13,90 €11,58 bez DPH
Expedícia 1-2 pracovné dni (>40 ks)
Možnosti doručenia
Vákuovacia fólia vo vreckách s rozmermi 20 x 30 cm v balení so 100 ks vreciek. Praktické univerzálne využitie vo vákuovačkách G21 Onyx, G21 Nefrit aj ďalších do šírky 28 cm. Pre sous-vide vákuovanie a predĺženie trvanlivosti potravín.

Detailné informácie

Podrobný popis

Vákuovacie vrecká G21 s rozmermi 20 x 30 cm sú vďaka svojej vysokej pevnosti a kvalitnému prevedeniu vhodné nielen pre predĺženie trvanlivosti potravín vákuovaním a ich uchovávanie v chladničke alebo v mrazničke, ale využijete ich aj k vákuovaniu surovín pre sous-vide varenie.

Kvalitný materiál, pevné spoje

Veľkou prednosťou vákuovacích sáčkov G21je ako použitý zdravotne nezávadný materiál, tak i pevné a poctivé široké zvary. Pokiaľ k vákuovaniu používate vákuovaciu zváračku s dvojitým zvarom G21 Onyx alebo G21 Nefrit, máte istotu, že sa vrecko pri použití nerozpojí a zavakuované potraviny môžete bez obáv spracovať sous-vide varením. Zároveň získajú dlhšiu trvanlivosť pri uskladnení v chladničke alebo mrazničke.

Vákuovacie vrecká a fólie pre vákuovacie zváračky G21 Nefrit a G21 Onyx. Zavákuované mäso a zelenina.

Jednoduché použitie, jednoduchá manipulácia

Výhodou vákuovacích sáčkov G21 je jednoduché použitie a jednoduchá manipulácia. Vložte surovinu do vrecka otvor pomocou vakuovačky po odsatí vzduchu pevne zvarte.

Hlavné prednosti vákuovacích vrecúšok G21 20 x 30 cm

  • kvalitný a zdravotne nezávadný materiál
  • vysoká pevnosť materiálu, umožňujúce použitie vrecka i pre sous-vide varenie
  • jednoduchá a rýchla manipulácia
  • spoľahlivé pevné a široké spoje
  • možnosť opakovaného použitia

Špecifikácie

  • Šírka vrecka: 20 cm
  • Dĺžka vrecka: 30 cm
  • Počet vreciek: 100 ks
  • Rozmery balenia: 310 x 215 x 50 mm
  • Hmotnosť balenia: 1,01 kg

Dodatočné parametre

Kategória: Vákuovacie fólie
Záruka: 744 dní

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: